Herbalife goedkoop met korting kopen en veilig betalen met Ideal

Waarom IDEAL

iDEAL is de makkelijkste, snelste en meest populaire manier van betalen op het internet in Nederland.

Via iDEAL kan je vertrouwd, veilig en gemakkelijk de Herbalife producten kopen en afrekenen.
Je rekent de Herbalife producten af in jouw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van jouw eigen bank.
Als internetbankierder kan je direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat je je daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren.

Wat zijn de voordelen als je de Herbalife koopt en betaalt met IDeal

  • iDEAL is net zo vertrouwd, veilig en gemakkelijk als internetbankieren;
  • iDEAL wordt ondersteund door de grote Nederlandse banken;
  • Op werkdagen voor 16:00 uur met iDEAL betaald en besteld ? De Herbalife producten morgen in huis;
  • Betalen met iDEAL is voor jou als klant volledig gratis.

Kan ik een iDEAL betaling terugdraaien?
Een betaling met iDEAL is na de uitvoering net als een betaling via internetbankieren onherroepelijk en kan niet meer worden teruggedraaid. Wel kan je natuurlijk een verzoek indienen om restitutie. Deze zal, mits de producten nog niet zijn verstuurd, volledig worden gehonoreerd.

Ik heb een betaling gedaan, hoe weet ik zeker dat ik betaald heb?
Nadat je de Herbalife producten betaald hebt met iDEAL, vindt je achteraf in jouw rekeningoverzicht de betaling met iDEAL terug. Zo kan je altijd bewijzen dat je hebt betaald en kunnen wij bij problemen nagaan wat er is misgegaan. Eventueel kan je met je bank contact opnemen.

Wat gebeurt er na de iDEAL betaling
Zodra wij de bevestiging ontvangen van jouw betaling zullen wij ons uiterste best om de Herbalife bestelling binnen 24 uur (m.u.v. zon- en feestdagen) te verzenden. Als de betaling voor 16.00 binnenkomt wordt het pakje veelal de volgende dag al door PostNL aangeboden. Je ontvangt van ons een factuur én de verzendgegevens zodra je het pakket zelf via Track and Trace kan volgen.
Helaas zijn wij afhankelijk van derden, dus 100 % garantie kunnen wij niet geven. Wel 100 % garantie dat wij de order nog dezelfde dag zullen verwerken.

Ik wil betalen met iDEAL.
Selecteer de Herbalife producten die je wenst te bestellen en voeg deze toe in je winkelmand. De korting wordt direct toegepast. Bij het afrekenen kan je kiezen welke betalingsmethode je wenst. Kies daarbij voor iDEAL.

Wat zijn de (verzend)kosten als ik betaal met iDEAL
Wij zijn zeer goedkoop. iDEAL is volledig gratis. De verzendkosten bedragen € 8,00. Vanaf € 95,00 is verzenden ook gratis

Ik wil Herbalife kopen maar contant betalen kan dat ook ?
Ja, je kan de Herbalife producten ook kopen en direct afhalen of, als je in een redelijke straal woont kunnen wij de producten ook  bezorgen. Je kan bij ons helaas niet pinnen.