Herbalife programma’s

Om het u gemakkelijk te maken hebben wij enkele programma’s samengesteld.

Wilt u uw gewicht beheersen, maar weet u niet precies welke producten u het beste kunt nemen ? Aan de hand van uw geslacht, lengte, gewicht en levensstijl komen wij tot de volgende adviezen:

1 Het Herbalife quickstart programma

Het Herbalife quickstart programma bestaat uit de volgende producten:

 1. Formule 1 voedingsshake
 2. Vezel en Kruidentabletten
 3. Cell Nutrition

Dit programma vormt de basis van elk gewichtsbeheersingsprogramma. Als u 2x per dag de voedingsshake neemt, 1 normale gezonde magere maaltijd en maximaal 3 gezonde magere tussendoortjes (fruit). Minimaal 2 liter water en de twee genoemde supplementen krijgt u dagelijks voldoende voedingsstoffen binnen, maar alleen de echt noodzakelijke calorieën (overigens ruim voldoende om niet te spreken van een zogenaamd crash dieet !)

Kies voor dit programma als u slechts een paar kilo wilt afvallen en/of 1 of 2 kledingmaten slanker wilt worden, u tussen de 20 en 40 jaar bent en geregeld beweegt.

2 Het Herbalife Advanced Programma

Het Herbalife advanced programma bestaat uit de volgende producten:

 1. Formule 1 voedingsshake
 2. Vezel en Kruidentabletten
 3. Cell Nutrition
 4. Instant theedrank met kruidenextracten

Wij adviseren altijd om naast een caloriebeperkend Herbalife programma zoveel mogelijk te bewegen. En elke beweging telt. Of het nu huishouden is, trap lopen, wandelen met de hond, hardlopen of de sportschool. Elke calorie extra beweging, leidt tot een snellere gewichtsafname.

Het actieve ingrediënt van de instant theedrank is caffeïne. Van (de juiste) caffeïne is bekend dat het het metabolisme doet versnellen én dat het 4 tot 6 uur lang een fitter gevoel kan geven. Dit laatste helpt weer bij het verhogen van de activiteiten.

Kies voor dit programma als u wat ouder bent en/of weinig aan beweging toekomt.

3 Het Herbalife ultimate programma

 Het Herbalife ultimate programma bestaat uit de volgende producten:

 1. Formule 1 voedingsshake
 2. Vezel en Kruidentabletten
 3. Cell Nutrition
 4. Instant theedrank met kruidenextracten
 5. Thermo Complete

Thermo Complete is een supplement die u tussen de maaltijden inneemt. De ingrediënten werken synergetisch en hebben een positief effect op uw energieniveau, helpt het tempo waarin het voedsel van uw maag naar het darmkanaal gaat te vertragen en helpt de behoefte aan zoetigheid te verminderen.

Kies dit programma als u een lange weg te gaan heeft om op uw ideale gewicht terecht te komen.